Tuesday, 31 May 2011

alHamDULiLLah BloG kU sudAH OKeyy

        alhamdulillah.. mggu lepas bengang betol aq blog nie x blh bukak.. br sebulan aq buat blog da xbley pki.. terjadinye masalah ni macam nie.. hr 2 aq suh adik aq buat kan pape tok blog aq.. dia buat cket je pastu suh aq buat sndr.. aq mne pandai bab2 mcm nie.. aq men tekan je sume.. dah malaz nk buat lagi aq trus tutup je laptop.. n then tah ape tah yg berlaku esok 2 blog x bley nk sign in lak.. dah puas aq godek still lg mcm nie.. terima kasih la pada KAK ZATI. banyak yang dia tolong..suh aq tekan nie la, check nie la, macam2 la dia 2..hahaha.. last nye aq bagi je password kat dia.. bia dia buat kan.. tak th la dia buat ape, taw2 je smlm aq try dah boleh lak on blog nie..syukur..hehe.. mekaceh juga pada FIQ BELOMOIH.. kesian betol dia kat aq sampai sanggup bagi aq guna blog dia...siap nk bg tukar name, email pe sume.. xnak la..hakhakhakhak... blog dia mmg dah mcm harta aq pon..huhuu.. selamat blog aq.. xyah buat baru....

5 comments:

  1. woi3.......xsoh tkaq nma pn.....xpa3

    ReplyDelete
  2. eleh siap nk bg tukar sume..wah tukar gmbr daaaa

    ReplyDelete
  3. MNA DA....ORG SOH PKI JA.....DA BUKTI KA...????

    ReplyDelete