Sunday, 12 June 2011

                  lagi 7 hari je lagi nak balik kolej.. n lagi 8 hari je lg nk amek result.. risaunye..ada yang dah amek result tapi x th la mcm mane.. sem nie aq x berharap sgt.. takut kecewa.. masa sem satu x de pengalaman lagi.. mase nk mek result 2 dengar kata member ramai dapat 3 pointer smething.. aq dah risau da.. takut aq mse nak mek result 2.. nak tengok pointer kat ne pon tak tahu.. hahaha.. seb bek prg ngan kawan.. dah tengok result aq dah lega cket.. xde la bagus sgt tp ok la dah first time..br sem satu.. masa sem 2 aq kecewa giler.. subjek banyak sal syariah je..  sem 2 la aq paling rajin wat nota.. awl2 lg dah stdy.. sbb aq target nak dapat dekan.. tapi x de rezeki gak.. masa amek result 2 aq g sorang2.. lecture 2 tgk pointer aq dia senyum je n kata ok.. aq dapat je result trus tgk pointer.. ok la pointer banyak naik tapi x dekan..sedih giler aq masa 2.. aq g kat ds1 jumpa ngan housemate. dah x tertahan sgt hati aq masa 2.. trus aq menangis kat belakang klaz.. call ibu ngan ayah tok bgth result. puas dorg pujuk aq jangan sedih.. mmg aq hampa giler mungkin sebab terlalu berharap kot.. masuk sem 3 aq x target pon.. bljr pon byk main2 je..xsimen wat last minit, ulang kaji pon tak sgt.. time amek result 2 aq dah agak dah mesti pointer aq jatuhnye tp x sangka jatuh teruk.. dapat je result aq x tengok pointer pon. aq check gred CSC aq dulu, sebab klaz CSC aq penah xdtg.. pastu baru tengok pointer..seb bek pointer sem 2 ok, xde la kacau CGPA sgt.. time 2 aq terus tekad sem depan nak blajar betul2.. rasanye sem lepas aq xponteng mane2 klaz kot.. nota pon wat lagi cket2..soalan lepas pon dah siap photostat.. mne yang aq boleh buat aq buat sebab x nak menyesal lagi.. law sem 4 nie pointer xberapa bagus jugak aq redha sebab aq dah berusaha.. belum rezeki lagi agaknye.. haa lagi satu nak share, aq ada bace satu nie la.. kalau kita xdapat lagi sesuatu yang kita nak 2, kita jangan cakap xde rezeki.. tapi cakap belum ada rezeki.. bila kita cakap xde rezeki 2 macam kita mendoakan kita xde rezeki tu.. so law org tanya bila nak dapat ******, kita jawab la belum ada rezeki.. insyallah akan ada rezeki tu nanti...

1 comment: